🚀

Kom jij ook?

Besloten optreden

BESLOTEN

Besloten optreden

BESLOTEN

Seizoensopening WPC NL3

Op het podium mogen staan in NL3 in Wateringen is altijd een feestje. Wees er bij op 14 september, want misschien gaan we je verrassen! 🇳🇱

Seizoensopening WPC NL3

Westlands Pop Centrum Nederland 3 Lange Spruit 84 – 2291 LC Wateringen

Was jij er bij?

5 MEI 2024 | The Spods Vieren de Vrijheid

The Spods vierde de vrijheid in Stompwijk. Op 5 mei was het “Rockin’ in The Free World” 🎸op Sportpark Meerhorst.

27 APR 2024 | Koningsdag Dorpspunt Stompwijk

Het team Dorpspunt Stompwijk heeft weer een fantastisch 👑 Koningsdagfeestje georganiseerd. Wij mochten daarbij zijn. Dank jullie wel en dankjewel Stompwijkers, jullie kunnen rocken! 🔥


The Spods op Koningsdag in Stompwijk

The Spods op Koningsdag in Stompwijk

26 APR 2024 | CultuurCafé in Cultura & Zo

Geweldig initatief van het Nootdorpse Cultura & Zo om bandjes en sing & songwriters vanuit de regio een podium te geven voor hun eigen publiek. Wij speelden er met veel plezier!


The Spods in het CultuurCafé

The Spod in het CultuurCafé

3 MRT 2024 | Leven in de Brouwerij 🍺

Zondagmiddag 3 maart was het de beurt aan ons om de Delftse Stadsbrouwerij De Koperen Kat op stelten te zetten. En dat is gelukt! Je ziet hier wat beelden van onze eerste set van de middag.


17 FEB 2024 | Vrienden van GitaarLextival 🎸

Laten we met elkaar een avondje gezellig muziek maken, gewoon voor de lol. Zo gezegd zo gedaan! Thundersnake, Vuelo Ventura, Night Life en The Spods. En wat werd het een succes. Enthousiast publiek en muzikanten die er helemaal voor gaan 🔥


De Vrienden van GitaarLextival 2024

De Vrienden van GitaarLextival 2024

11 NOV 2023 | 25 Wedding Party

De voetjes gingen van de vloer en er werd enthousiast meegezonen met alle rock en Nederrock klassiekers! Dus wil je wat anders dan het standaard bruiloftsrepertoire en hou je van de betere rock en nederrock klassiekers, dan komen The Spods graag op jouw feest! 


The Spods @ The Party

The Spods @ The Party

30 SEP 2023 | 50th Birthday Party

Altijd leuk om voor een jarige job te mogen spelen. Nog leuker als de jarig zelf ook nog wat liedjes met ons mee zingt! Ook wat te vieren, wij vieren het graag met je mee! En een setje meezing rock klassiekers doet het ook prima in combi met de gebruikelijke feest toppers! Wij op jouw feestje? Neem contact met ons op. 


BirthdayParty

23 SEP 2023 | PopRoute '23

Wat een geweldige sfeer tijdens de PopRoute in De Drie Heeren in Pijnacker. En wat een enthousiast publiek. Veel muziekliefhebbers op stap die avond in Pijnacker en Nootdorp. Op verschillende locaties was het genieten geblazen van een breed aanbod muziek!


9 SEP 2023 | Seizoensopening WPC NL3

Altijd een feestje om op de planken te mogen staan van het Westlands Popcentrum Nederland Drie. Goed geluid, gave lichtshow, behulpzame vrijwilligers en natuurlijk enthousiast publiek. WPC NL3, graag tot de volgende keer!


Seizoensopening WPC NL3

Seizoensopening WPC NL3 – 9 sep 2023

23 JUNI 2023 | Honselsefeestweek - Café Bij 't Hof

Bedankt Honselsefeestweek voor een fantastisch feestje! Dat was het een week lang, maar zeker op vrijdagavond in Café Bij ’t Hof. Een publiek dat z’n klassiekers kende en luidkeels meezong een danste tijdens ons optreden. Geweldig! “Keep on rocking!”


Honselsefeestweek '23

The Spods in Café Bij ’t Hof

10 JUNI 2023 | Besloten Feest

De jarigen Ed & Carla trakteerden hun gasten op een avondje met The Spods. Er werd enthousiast meegezongen en natuurlijk gedanst. Met The Spods kun je een feestje bouwen!


Feestje met The Spods

27 MEI 2023 | GitaarLextival

Net als vorig jaren waren wij ook dit keer weer van de partij op het GitaarLextival. Jaarlijks laten de leerlingen van Gitaarschool Lex aan elkaar horen en zien wat ze kunnen. Het werd een hele leuke en muzikale middag. Met ook nog eens een spetterend duo-optreden van The Spods met de band Vuelo Ventura.


24 MRT 2023 | Showcase 3

The Spods stonden in de line-up van Showcase 3. Een initiatief van WPC NL3, HET poppodium van het Westland in Wateringen. Tijdens Showcase 3 presenteren beginnende bands zich aan het publiek.


band op het podium

30 NOV 2022 | Open podium Hampshire Hotel Delft

Een stevig setje in de hotel lobby van het Hampshire Hotel in Delft.

26 NOV 2022 | Band Night & Play In

De eerste editie van de Band Night & Sing In op zaterdagavond 26 november was een succes! The Spods en vijf soloartiesten stonden op het podium in het Dorpspunt in Stompwijk. De goed gevulde zaal genoot zichtbaar en hoorbaar van de rockklassiekers van The Spods. En van de mooie ballads, uptempo popsongs en een paar echte smartlappen die gezongen werden door de zangers.


band op het podium

3 SEP 2022 | EBA Zomerparade

Je buurt BBQ lekker laten rocken? Dan boek je The Spods! Dat deed de organisatie van de EBA Zomerparade ook. Het buurtfeest van de Egelantier-, Berberis- en Aucubastraat was een groot succes.


The Spods

3 SEP 2022 | Podium Westland

Opening van het cultuurseizoen in het Westland, met veel podia in de omgeving. The Spods speelde op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.


11 JUN 2022 | GitaarLextival

De jaarlijkse voorspeelmiddag van de leerlingen van Gitaar Lex is altijd een gezellige en muzikale boel. Met een lead gitarist in ons midden die zijn kunsten van Gitaar Lex heeft geleerd, moesten natuurlijk ook de The Spods van zich laten horen. Op de foto, (A)Lex himself!


21 MEI 2022 | Verjaardagsfeestje!

De vuurdoop van The Spods was op 21 mei 2022. Het smaakte meteen naar meer en dan gaat het niet over het bier op de foto 😉